facebook

TL led buizen industriële uitvoering


Het meest complete assortiment in hoogwaardig led tl buizen voor industriële toepassingen.

Armatuurloze montage!
Deze led tl buizen kunnen worden toegepast met of zonder armatuur.

De led buizen passen in bestaande armaturen, maar kunnen ook worden toegepast zonder armatuur waardoor aanzienlijke kosten kunnen worden bespaard op de aanschaf van de armaturen. Klik hier

Hoge lichtopbrengst.
TL led buizen met een zeer hoge lichtopbrengst tot 110 lumen per watt. Deze tl led buizen vervangen één op één de conventionele T8 fluorescentie buizen en de hoogfrequente fluorescentie buizen. Toepassing als kantoor verlichting, (hoge) bedrijfshalverlichting, magazijnverlichting, parkeergarage verlichting, e.d...ofwel locaties waar goed, betrouwbaar en veilig “werklicht” gewenst of vereist is.

Externe led drivers.
In tegenstelling tot andere aanbieders van led buizen, hebben we onze buizen voorzien van een externe led driver. Het toepassen van een externe led driver voorkomt onnodige warmte ontwikkeling. Deze volledige warmtebeheersing resulteerd in een lange levernsduur met een hoge lichtopbrengst.

Optimale duurzaamheid.
De ledbuizen zijn zodanig geconstrueerd dat aan het einde van de levensduur de aluminium PCB met daarop de leds op eenvoudige wijze kan worden vervangen. Die houdt in dat de buis zelf behouden blijft. Hiermee verkrijgt men de meest optimale duurzaamheid.

Maatwerk.
Met het huidige aanbod, en de uitgebreide combinatiemogelijkheden met deze led buizen kunnen we maatwerk leveren voor nagenoeg elke situatie.

Lichttechnisch adviesbureau.
Ons lichttechnisch adviesburea voorziet in een professionele ondersteuning en advies. We berekenen excact uw wensen in een lichtplan vlg. NEN-EN 12464-1
Product categorieën
Copyright 2010 by CondarMatic Innovations BV - The Netherlands | All rights reserved.
Nothing from this website may be reproduced without explicit permission from CondarMatic B.V.
All trademarks and copyrights remain the property of their respective owners.

This site is developed and maintained by Mai-Web