facebook

Led werkplaatsverlichting en bedrijfshalverlichting


Met deze industriële led armaturen wordt het onderscheid aangebracht tussen verlichting en een professionele led installatie.
Condarmatic innovations presenteerd met deze collectie industriële led verlichting een aantal lichtbronnen waarin de beste componenten zijn samengevoegd die essentieel zijn voor een uitermate hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

De Fortior High Bay armaturen zijn door de geconcentreerde lichtbundel geschikt om vanuit hoge posities te verlichten. Toepassing hiervan in verkeersgangen in warehouses, distributie centra, opslagloodsen en magazijnen. De IP65 uitvoering is ook een perfecte lichtbron om grote terreinen aan te lichten.
De Flat-Bay en Sani-Bay armaturen hebben de beschermingsklasse IP65 en geven een brede lichtspreiding van 180°.
Toepassing hiervan in bedrijfshallen en werkplaatsen of waar IP65 in combinatie met HACCP vereist is.

De hier aangeboden industrële led verlichting betreft een professionele uitvoering met tüv gecertificeerde led drivers van het merk Meanwell. De armaturen worden ingezet als bedrijfshalverlichting, magazijnverlichting, werkplaatsverlichting, sporthalverlichting, parkeergarageverlichting en showroomverlichting of als stalverlichting in melkveestallen. 

Ons lichttechisch advies bureau kan voorzien in volledige 3D led lichtplannen afgestemd op uw wensen of volgens NEN-EN 12464-1 en 2
Product categorieën
Copyright 2010 by CondarMatic Innovations BV - The Netherlands | All rights reserved.
Nothing from this website may be reproduced without explicit permission from CondarMatic B.V.
All trademarks and copyrights remain the property of their respective owners.

This site is developed and maintained by Mai-Web