facebook

Led panelen - kantoorverlichting - klaslokaal verlichting


In navolging van de groeiende vraag naar energiebesparende verlichting met een hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit heeft Condarmatic de Galaxy led panelen ontwikkeld. Een industrieel led paneel waarin de allerbeste componenten zijn verwerkt die momenteel beschikbaar zijn.

De panelen zijn voorzien TUV gecertificeerd led drivers van het merk Lifud of Meanwell. Beide merken zijn onderling uitwisselbaar en staan garant voor optimale kwaliteit en betrouwbaarheid. De gegarandeerde kwaliteit en de lichtopbrengst van de Galaxy led panelen wordt door geen enkel ander merk geëvenaard. Met name de toegepaste honingraat licht-distributie layer creëert aangenaam werklicht met een aangename egale lichtspreiding. De armaturen zijn geschikt voor gestandardiseerde rasterplafonds. Met behulp van de opbouwframes kunnen de armaturen ook worden geplaatst tegen harde plafonds of tegen wanden.

Deze led panelen worden o.a. toegepast als kantoorverlichting en klaslokaal verlichting in scholen maar ook in ruimtes waar extra hoge eisen worden gesteld aan de lichtsterkte en kleurherkenning zoals in de medische en veterinaire sector.

Bij het toepassen deze verlichting systemen kan ons licht-technisch bureau voorzien in volledige lichtberekeningen afgestemd op uw wensen of volgens de (Arbo) NEN-EN 12464-1
Product categorieën
Copyright 2010 by CondarMatic Innovations BV - The Netherlands | All rights reserved.
Nothing from this website may be reproduced without explicit permission from CondarMatic B.V.
All trademarks and copyrights remain the property of their respective owners.

This site is developed and maintained by Mai-Web