facebook

Inductie verlichting


Ons assortiment inductieverlichting biedt een ruime keuze aan industriële inductielampen voor toepassing in de industrie en de agrarische sector. Met name de breedstralers, diepstralers en volumestralers worden door Condarmatic Innovations in Nederland geassembleerd.

                 Inductie lamp 2               inductie lamp         inductieverlichting stalverlichting 1

Algemeen toepasbaar.
Inductie verlichting wordt hoofdzakelijk toegepast als bedrijfshalverlichting, werkplaatsverlichting, magazijnverlichting en in showrooms. Ook wordt inductie verlichting steeds meer gebruikt als manege verlichting en rijbakverlichting. Met de nieuwe serie compacte inductie wandarmaturen en plafondarmaturen kan inductieverlichting nu ook worden toegepast in kleinere ruimtes zoals trapopgangen, trappenhuizen, portalen, entrees, zalen en verkeerzones. De inductie bulbs kunnen worden ingezet als vervanger van conventionele lampen met een E27 of E40 fitting.

Kenmerken van Inductie verlichting.
- Besparing van ca. 35% tot 40% op de energiekosten.
- Besparing van 50% tot 70% op onderhoud en vervangingskosten.
- Hoog rendement van ca. 80 - 85 lumen per Watt.
- Lange levensduur van ruim 60.000 uur.
- Uitstekend powerfactor boven de 0,98
- Gering lichtverlies op de lange termijn.
- Breed licht spectrum met hoge CRI waarden
- Zeer geringe warmte ontwikkeling ca. 80°C

Agrarische sector.
Door het brede lichtspectrum zijn inductielampen uitstekend geschikt voor de agrarische sector als stalverlichting in melkveestallen, in loopstallen en de pluimveefokkerij. De daglichtkleuren bevorderen de dierwelzijn situatie waardoor het rendement toeneemt. Voor uitgebreide informatie over stalverlichting is hieronder de brochure "zicht op licht" beschikbaar. Vanuit ons lichttechnisch adviesbureau voorzien we in een deskundig en gratis lichtadvies. Dit advies omvat o.a. een professioneel lichtplan waarmee een optimale verlichting en een significante kostenbesparing wordt gewaarborgd.

Assimilatie verlichting.
Het brede lichtspectrum maakt inductielampen als kweeklamp eveneens geschikt voor assimilatieverlichting in de tuinbouw. De inductielampen kunnen tevens worden voorzien van de kleuren blauw en rood voor de groei- en bloeifase. Door de geringe warmteontwikkeling kan een inductielamp op zeer korte afstand van het gewas worden geplaatst.


Wilt u meer weten over de achtergronden en de techniek van inductie verlichting, Klik dan HIER voor een virtueel bezoek aan het Edison Centre in Amerika. Voorbeelden van toepassingen van onze industriële inductie verlichting vindt u op onze facebook pagina. klik HIERDownload hier onze brochure inductieverlichting.

Download pdf

Download hier onze brochure "zicht op licht".
Informatie over stalverlichting in melkveestallen.
Vragen of advies nodig, neem dan contact op.
We zijn u graag van dienst
Download pdf pdf

Product categorieën
Copyright 2010 by CondarMatic Innovations BV - The Netherlands | All rights reserved.
Nothing from this website may be reproduced without explicit permission from CondarMatic B.V.
All trademarks and copyrights remain the property of their respective owners.

This site is developed and maintained by Mai-Web