facebook

Bestel procedure.


Als eerste dient u uw gegevens te registreren via het "inlog klantsyteem".

Nadat u de registratie heeft voltooid ontvangt u per email een bevestiging met uw inloggegevens.
Vervolgens kunt u met uw accountgegevens inloggen, heeft u toegang tot d bruto prijzen en kunt u bestellingen plaatsen.


Nadat u een bestelling heeft geplaatst verschijnt rechts in de balk "Controleer uw bestelling".

Als u hier klikt krijgt u “stap 1” van uw bestelling te zien. In dit menu kunnen eventuele wijzigingen worden aangebracht.

Als u klikt op "stap 2”  krijgt u uw persoonlijk gegevens te zien en het adres waar uw bestelling zal worden afgeleverd.
Deze gegevens kunt u hier wijzigen. Ook kan hier een opdrachtnummer, of een referentie opgeven voor uw administratie.


In “stap 3” worden nogmaals uw gegevens samengevat weergegeven en door op “verstuur” te klikken wordt de bestelling bevestigd.

Vervolgens ontvangt u via uw email een pro-forma factuur van de bestelling.


Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling in behandeling  genomen en uitgevoerd en via uw email ontvangt u de originele factuur.

Indien de verwachte levertijd van de bestelling anders is dan de levertijd zoals die bij het product vermeld zijn, nemen we contact op.

Indien u een bestelling is geplaatst en bevestigd, doch u wilt hierop een wijziging aanbrengen, of u heeft hierover andere vragen neem dan contact op met onze afdeling "service". Of bel naar +31(0) 162 511716

Status bestelling en factuur.
Door met uw account in te loggen komt u in de persoonlijke administratie en kunnen lopende bestelingen worden gecontroleerd en facturen bekeken.

Betaling
Uit veiligheidsoverweging naar ons en onze klanten hanteren we het facturatie systeem. Aan de hand van de proforma factuur kunt u op elk moment de betaling voldoen via uw eigen vertrouwde bank omgeving. U heeft dan altijd nog de mogelijkheid te besluiten de bestelling niet te laten uitvoeren. Uw bestelling blijft 7 dagen geregistreerd. Als binnen 7 dagen uw betaling niet is ontvangen nemen we aan dat u zich heeft bedacht en wordt uw bestelling automatisch en kosteloos geannuleerd.

Opmerking: afhankelijk van uw computerinstellingen is het mogelijk dat uw computer een melding of waarschuwing geeft bij het downloaden van de factuur. U kunt vervolgens op accepteren klikken om de download te voltooien. Condarmatic Innovations garandeert de veiligheid van haar downloads.

Heeft u vragen over een product, factuur of bestelling of heeft u een suggestie om onze website en service te verbeteren neem dan contact met ons op.

Copyright 2010 by CondarMatic Innovations BV - The Netherlands | All rights reserved.
Nothing from this website may be reproduced without explicit permission from CondarMatic B.V.
All trademarks and copyrights remain the property of their respective owners.

This site is developed and maintained by Mai-Web